0 6 Aylık Bebek Yeleği Kaç Ilmek - 6 Aylık Bebek Yeleği Kaç İlmek Favoriler arasında yer alan diğer bir Farklı Bebek Yeleği Çeşidi olan Tunus İşi Erkek Ata Yeleği ne girmenizi tüm içtenliğim ile rica ediyorum 6 Aylık Erkek Bebek Yeleği Örneği ni ördükten sonra fotoğraflarını göndermeniz beni oldukça mutlu eder kızlar. 70 ilmekle başlanarak 5 sıra haraşo örülürBen örgü süresince haraşo kısımları örgünün her iki doğrultusunda da düz örgü örerek elde ettimBöylesi bana daha basit geldi.


0 6 Ay Icin Bebek Yelegi Yapilisi Baby Knitting Patterns Bebek 4 Ay Bebek

Hayatımızda olan canlarımıza ilmek ilmek sevgimizi örüyoruz.

0 6 aylık bebek yeleği kaç ilmek. Dilimli Bebek Yeleği Yapılışı. Örgü bazen aşk bazen sevgi bazende çaresiz dertlerimizden bir kaçış kapısıdır. Sırayı örerken ve başka her altıncı sırada 8 ilmek haroşayı ördüm.

481611616184 Haroşe örgü ve düz örgü tekniklerini. 6 Aylık Bebek Yeleği Kaç İlmekten Başlanır. Modelimiz 56 ilmekten oluşuyor ve boyundan başlanıyor ve alttaki gibi ilmekleri ayırıyorsunuz.

Örgüyü arkayı 62 ilmek başladım ve 70 sıra ördümNormalde 62 sıra örülüyordu ama bana kısa geldiği hedefiyle 70. Robayı bir önceki resimde anlatmıştım şimdi 4 sıra düz örüp modele başlıyoruz 6 kenar 3 ilmek düz 3 ilmek bir alıp keserken içinden 3 ilmek çıkaralım 9 düz bu şekil devam edin arkası ters örgü. Alttan Başlama Bebek Yeleği Ölçüleri.

Yaka etrafına 50 ilmek çıkarılır. 0 3 Aylık Bebek Yeleği Kaç İlmek Başlanır. 4 numara şiş YAPILIŞI.

10 kutu kesme şeker örülür. 35 numara şişle ördümYeleğe yakadan başlanıyor ve tüm olarak örülüyor. Bebek Eteği Kaç İlmek Başlanır Merhabalar bugün de sizlere çiçek bahçesi çocuk eteğimizi paylaşıyorum daha evvelce çiçek bahçesi çocuk bolero sunu paylaşmıştım bugünde eteğimizle takımı tamamlıyoruz bu şık ve zarif bebek takımımızı umarım beğenir siniz ve sevdiklerinize severek örersiniz bu takımımızda 3 numara şiş ve simli bir ip kullandım sizlerde.

Şiş işi bilenler erkek bebek yeleği yapmak istiyorsanız bu anlatımlı modelimiz sizler için. Sağlık afiyet ve mutlulukla çok uzun zaman sizlerle birlikte olmak dileğiyle. 3 Aylık Bebek Yeleği Kaç İlmek Başlanır3 Aylık Bebek Yeleği Kaç İlmek Yapılır3 Aylık Bebek Yeleği Kaç İlmek Örülür3 Aylık Bebek Yeleği Kaç İlmek Olur.

Renk seçimini de aşağıdaki gibi yapabilirsiniz. Yeleğimiz 0-6 ay için ipimiz Alize happy baby şiş no 4. Merhaba sevgili abonelerim0_6 aylık bebek yeleği çalıştıkfaydali bir içerik olur inşallahvideolarimizin devamlılığı için kanalıma ücretsiz abone olup yor.

Arabalı Bebek Yeleği Kaç İlmekle Başlanır MALZEMELER. 3-6 aylık bebek yeleği. Pembe Bebek Yeleği Kaç İlmekle Örülür.

0-4 Aylık Bebek Yeleği Yapılışı. 12 ilmek düzü kestimson 8 ilmek haroşayı ördümSonraki ters sırada 8 ilmek haroşayı ördüm ve kestiğim 12. Eklediğimiz videoları beğenmeyi ve paylaşmayı lütfen unutmayın.

3 numara şiş ile yapılmış bu yeleğin tam sayıları için sayfasına gidiniz. 6 Aylık Bebek Yeleği Kaç İlmekle Başlanır Yeni videomuzda sizlere baştan sona ayrıntılı bir şekilde burgulu bebek yeleği yapımını anlattık. Ay ve Yaş Beden Genişliği Ön ve arka parça 3 ay24 cm 6 ay24-25 cm.

Örgüye başlarken 55 ilmek atılıp 35 diş haroşa örülür. 0-3 ay bebek yeleği ölçüleri 1yaş bebek yeleği ölçüleri bebe bebe örgü bebe yeleği bebek bebek hırka bebek hırka ölçüleri bebek kazak bebek ölçü boyundan başlamalı bebek yeleği. Diğer bir 6 Aylık Erkek Yeleği olan ve sitemizde ki en çok beğenilen örgü çeşidinden olan 6 Aylık Erkek Bebek Yeleği Yapılışına bakmanızı şiddetle tavsiye ediyorum eğer eliniz boş kalırsa kızlar 0-6 Aylık Erkek Bebek Yelek Modelini tamamladıktan sonra fotoğrafını göndermeniz beni fazlasıyla mutlu eder şimdiden kocaman teşekkürler.

Videolarımızı ne kadar çok beğeni gelirse bizlerde o heyecanla yeni videolar ekliyoruz. Şişimize 58 ilmek atıp 2düz 2 ters olarak 4 cm lastik örüyoruz. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

3-6 ay arasında bebekler için örgü yelek modeli yapılışı. 2 Yas Bebek Yelegi Kaç İlmek Başlanır 3-6 Aylık Bebek Yeleği bebek hırkası kac basla bebek yeleği nasıl örülür derya baykal bebekyelekmodelleri derya baykal örgü modelleri. Merhaba sevgili arkadaşlar sizlerle örgü örerek beraber oluyoruz.

Herkesin gözü bu modellerde ters örgü ve parça motifli battaniye örgü modelleri ile karşınızdayız. 70 ilmek başladım 5 sıra haroşa ördüm sonraki sırada 7 ilmek kalana kadar örülür 7 ilmek kalınca şişe 1dola 2 ilmek birlikte al 1 dola 5 ilmek ör. Kahve çekirdeği örgü.

Bunu her 8 inci sıra da tekrarlıyoruz. Siz bu ölçülerden yola çıkıp İlmek Sayısı Hesaplama Tekniğini de kullanarak hatasız ve tam istediğiniz ebatlarda bebek yelekleri örebilirsiniz. 1 Yaş Bebek Şapkası Kaç İlmek Başlanır Bu bereyi Alize Burcum ip ve 6 numara şiş ile 28 ilmek başladımilk 8 ilmek haroşa 12 ilmek düz 8 ilmek haroşa olarak örneğini kurdum6.

Yakadan baŞlama bebek yeleĞİ ÖlÇÜlerİ Ay ve Yaş Yaka Sayıları 0-3 ay için 68 ilmek-1012201210.


Orgu Erkek Bebek Yelegi 0 6 Aylik Yapim Asamalari Nazarca Com Bebek Erkek Bebek Orgu


0 4 Aylik Bebek Yelegi Roba Sayilari Ve Yapilisi Baby Knitting Patterns Bebek Bebek Yelek


3 6 Aylik Bebek Yelegi Yapilisi Baby Knitting Patterns Bebek Orgu


0 6 Ay Icin Bebek Yelegi Yapilisi Bebek Bebek Yelek Orgu


0 6 Ay Icin Bebek Yelegi Yapilisi Baby Knitting Patterns Bebek Desenler


Tam 12 Adet Orgu Bebek Yelek Modeli Resimli Anlatimli Yapilisi Baby Knitting Patterns 3 Aylik Bebek Orgu


Orgu Bebek Yelegi 0 3 Aylik Yapim Asamalari Baby Knitting Patterns Orgu Bebek


0 6 Ay Icin Bebek Yelegi Yapilisi Baby Knitting Patterns Bebek Yelek Baby Outfits


Bebek Yelegi Modelleri Bebek Yelek Baby Knitting Patterns Orgu


G U N A Y D I N Yapmak Isteyenler Icin Yelegimin Yapim Sablonunu Tekrar Paylasiyorum 0 6 Ay Icin Ve 1 Yumak Y Baby Knitting Patterns Orgu Bebek


0 6 Ay Icin Bebek Yelegi Yapilisi Baby Knitting Patterns Bebek Yelek Bebek


Pin Di Alma Su Knit Stitches Lavorare A Maglia Bambini Maglioni Per Bambino A Maglia Maglia Del Bambino


Cok Siparis Alan Soz Yuzugu Cicekli Yaprakli Igne Oyasi Modeli Orgu Baby Knitting Patterns Bebek


Orgu Bebek Yelegi 0 3 Aylik Yapim Asamalari Baby Knitting Patterns Bebek Yelek Bebek


Related Posts