6s Duvar Kağıdı - İşte farklı Apple iPhone modelleri için duvar kağıdı boyuları listesi. Ekranın en üstündeki gruptan önceden ayarlanmış bir görüntü Hareketli Hareketsiz vb seçin.


Ucretsiz Iphone 6s Duvar Kagitlari Indir Rooteto Iphone 6s Wallpaper Iphone 6 Wallpaper Iphone 5s Wallpaper

Live Photoyu Duvar Kağıdı Yapmak.

6s duvar kağıdı. Live Photoyu duvar kağıdı olarak ayarlamak için fotoğrafa gidin ve. - iPhone XS - 15000 duvar kağıdı - iPhone XR - 18000 - iPhone X - 15000 - iPhone 8 7 6S 6 - 12000 - iPhone 8 7 6S 6 - 19000 - iPhone SE 5S 5C 5 - 36000 - iPhone 4S 4 - 65000. Ne yazık ki başta iPhone 6 ve diğer iPhone modellerinde 3D Touch desteği olmadığı için kullanılamayan live duvar.

Ancak bu kadar fazla seçenek söz konusu olduğunda en. Telefon bugün kargoyla geldi. Duvar kağıdı kapalı duvarlara ve tavanlara bakan bir çeşit bina kaplama malzemesi.

GIF Arama Motoru GIFHYyi Yükleyin. Bugün koleksiyonluk iPhone duvar kağıtlarını beğeninize sunuyoruz. En popüler duvar kağıdı uygulamalarından biri olan ZEDGE yıllardır sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım.

Bu yıl yeni iPhone 6s serisiyle ön plana. Live duvar kağıtlarını kullanabilmek için 3D Touch desteğinin sunulduğu iPhone 6s veya daha yeni bir iPhonea sahip olmanız gerektiğini unutmayın. İlk açtığımda böyle değildi.

Canlı duvar kağıtları da onlardan biri. Saptanmış duvar kâğıtları her yeni iOS güncellemesiyle birlikte değişir. Duvar Kağıdı iPhone 55s5c 1136640 Wallpapers Duvar Kağıtları BLasTeaR.

Musa Akkaya Duvar Kağıdı Source by musaakky. Zedgeyi dünya üzerinde 200 milyon kişi kullanmaktadır. Ana ekranınıza ve kilit ekranınıza manzara resmi soyut resim ilham verici alıntılar spor eğlence ve canlı duvar.

IPhone için duvar kağıdı seçkilerimizi sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. IPhone kamerasıyla fotoğraf çekerken Live Photo seçeneğini aktif hale getirirseniz aslında telefonunuz kısa bir video çeker ve bu video içindeki en iyi kareyi size fotoğraf olarak sunar. Genişlik - 053 075 106 m uzunluk - 10 ve 25 m-dir.

Duvar kağıdının ana türleri kâğıt vinil ve dokunmamış tabandır. Iphone 6s hayranları için bir araya getirdiğimiz birbirinden güzel duvar kağıtları karşınızda. En alt kısımda duvar kağıdı yok.

Bir rulo halinde toplanırlar. Bunu iPhone modellerinde bulunan Live Photo özelliği sayesinde yapabilirsiniz. Duvar kağıtları HD ve 4K canlı yazılımına ilişkin yorumları okuyun müşteri oylarını karşılaştırın ekran görüntülerine bakın ve yazılım hakkında daha fazla bilgi edinin.

Live duvar kâğıdı veya Live Photo seçmek için iPhone 6s ya da sonraki bir modele sahip olmanız gerekir. Burada seçilmiş duvar kağıdı koleksiyonları bulacaksınız. Eğer siz de iPhone 6S veya daha üst model bir iPhone sahibiyseniz hem ana ekranınızda hem de kilit ekranında canlı duvar kağıdı kullanabilirsiniz.

- iPhone XS Max - Paralaks boyutu için 13000 duvar kağıdı. IPhone 6s iPhone 6s ve daha yeni bir iPhone modeline sahipseniz videoyu duvar kağıdı yapabilirsiniz. W a l l p a p e r -Green Wallpaper.

Doğru ekran boyutlarına uygun olarak hazırlanan görseller haliyle oranorantı bakımından doğru bir şekilde görünecektir. Eylül ayında iPhone 13 serisini tanıtacak olan Apple tanıtımdan kısa bir süre sonra iOS 15 sürümünü iPhone 6s ve sonrasında piyasaya sürülen tüm iPhone modellerine sunacak. Birçok kullanıcının şarj süresini azaltması nedeniyle artık önemsemediği bu duvar kağıtlarından hiç haberdar olmayan kullanıcılar bile var.

IPhone 6s Duvar Kağıtları. 23 Kasım 2015 Yazarı. Iphone 6s kullanıcıları için hazırladığımız albümde hd duvar kağıtlarını indirebilir ana ekran duvar kağıdı yapabilir tema olarak kullanabilir dilerseniz whatsapp duvar kağıdı olarak kullanabilirsiniz.

Nesil modelleri Live duvar kâğıdını desteklemez. How To Grow Lemon. Apple Watchta da kullanılan bu özelliğin iPhone 6s ve iPhone 6s Plusta yeni duvar kağıtlarıyla zenginleştirileceği belirtiliyor.

Ya da sadece istediğiniz herhangi bir fotoğrafı indirebilir kırpabilir ve iPhone duvar kağıdı olarak ayarlayabilirsiniz. Şimdi resmi yayınlanma tarihini beklemeden iOS 9daki hareketli ve sabit olan çoğu duvar kağıdını indirerek iPhonelarınızda deneyebilirsiniz. Ayrıca kısa bir süre önce ortaya çıkan kutu görselinde duvar kağıdının yer alması bu iddianın doğru olma olasılığını.

Lift your spirits with funny jokes trending memes entertaining gifs. Duvar kağıtları HD ve 4K canlı yazılımını indirin ve iPhone iPad ve iPod touchınızda keyfini çıkarın. Koyu Mod açıldığında simgesi ile işaretli duvar kâğıdının görünümü değişir.

Appleın iPhone 6s ve iPhone 6s Plusın 3D Touch teknolojisi ile yeniden boyut kazandırdığı Live duvar kağıtları büyük ilgi topladı. Henüz bu harika uygulamaya sahip değilseniz iOS App Storedan GIPHY. IPhone XR ve iPhone SE 1.

IPHONE 6 PLUS IPHONE 6S PLUS IPHONE 7 PLUS. Discover the magic of the internet at Imgur a community powered entertainment destination. IOS 9 ile tanıtılan LivePhoto Yaşayan Fotoğraf özelliği ile gelen 3-5 saniyelik fotoğraflar çekebilirken bu fotoğrafları duvar kağıdı olarak veya kilit ekranı olarak kullanılabiliyor.

Yeni özellikte hareketli duvar kağıtları ile görücüye çıkan IOS 9 çiçek duvar kağıtları ile öne çıkıyor. 9to5Macin haberine göre yeni iPhone modelleri animasyonlu yeni duvar kağıtlarıyla birlikte gelecek. Duvar Kağıtları.

Telefonumun ana ekranının üst kısımlarda duvar kağıdı var. Duvar kağıdı Wallpaper boyutları rehberinin yanında Adobe Photoshop şablonunu da yazı sonunda paylaşıyoruz. Yıl boyunca farklı pek çok duvar kağıdı ortaya çıkar.

Ayarlar Duvar Kâğıdı Yeni Bir Duvar Kâğıdı Seç bölümüne gidin. IOS 15 ile beraber yeni bir duvar kağıdı da kullanıcıları karşılıyor. Bring your photos to life with Live Photos an amazing new feature only on the iPhone 6SWatch more Gizmo videos.


50 Space Iphone Wallpaper Space Iphone Wallpaper Iphone Wallpaper Earth Planets Wallpaper


Download The Official Ios 9 And Iphone 6s Wallpapers Classy Bro Ios Resimler Iphone


Ucretsiz Iphone 6s Duvar Kagitlari Indir Rooteto Boat Wallpaper Best Iphone Wallpapers Wallpaper


Iphone 6s And Iphone 6s Plus Dark Wallpaper Darkwallpaperiphone Iphone 6s And I Iphone Https Live Iphone 6s Wallpaper Hd Wallpaper Iphone Dark Wallpaper


40 Muhtesem Iphone 6 6 Duvar Kagidi Wallpaper Tasarim Sevenler Best Iphone Wallpapers Nature Wallpaper Nature


Iphone 6s Wallpaper Apple Wallpaper Iphone 7 Wallpapers


Ucretsiz Iphone 6s Duvar Kagitlari Indir Rooteto Soyut Manzara Manzara Fotografciligi Peyzaj Duzenlemesi Fikirleri


Iphone Duvar Kagitlari Cep Telefonu Duvar Kagitlari Full Hd Teknozum Iphone 6s Wallpaper Wallpaper Iphone Ios7 Iphone Wallpaper Ios


Awesome Iphone 6s Wallpaper Hd 137 Check More At Http All Images Net Iphone 6s Wallpaper Hd 137 Texture Painting Iphone Arkaplanlari Soyut Resim


Iphone 6s Wallpaper Hd 4 Homescreen For Iphone 6 From Pop Hd Artistic Wallpaper Iphone 6s Wallpaper Beautiful Wallpapers For Iphone


Iphone 6 Plus Iphone 6s Plus Iphone 7 Plus Aesthetic Iphone Wallpaper Nature Wallpaper Summer Wallpaper


Pin By Kamran Rustemov On Duvar Iphone 6s Wallpaper Live Wallpaper Iphone 7 Live Wallpaper Iphone


Ucretsiz Iphone 6s Duvar Kagitlari Indir Rooteto Beautiful Nature Wallpaper Nature Iphone Wallpaper Weather Wallpaper


Ucretsiz Iphone 6s Duvar Kagitlari Indir Rooteto Mountain Wallpaper Nature Wallpaper Iphone 6s Wallpaper


Related Posts