25 Dilde çeviri Kulaklığı - Samsung Jabra Sony ve diğer kulaklıklarla iyi rekabet. 40 Dilde Çeviri Yapan Kulaklık.


Suresi Doldu Sallanma Kapak Ceviri Yapan Kulaklik Therightknife Net

Tabii ki işin bir de teknolojik boyutu olan çeviri yapan kulaklıklar var.

25 dilde çeviri kulaklığı. Googleın ücretsiz hizmeti Türkçe ile 100den fazla dil arasında anında kelime ifade web sayfası çevirisi yapabilir. Mymanu CLIK modeli selefi gibi 37 farklı dilde eş zamanlı çeviri yapabiliyor. Google Üretim Müdürü Justin Payne San Fransisco Caz Merkezinde yeni model akıllı telefonları mini kamera ve kulaklığı tanıttı.

Resmiyete kavuşan aksesuarların arasındansa bir tanesi özellikle dikkat çekiyor. Boynunuza asarak kullanabileceğiniz Pixel Buds yuvarlak bir tasarımla geliyor. Aralarında Türkçenin de olduğu 37 dile destek veren CLIK uygulamasıyla basit kullanım sunuyor.

Faris Kaya tarafından 13 Kasım 2017 tarihinde yayınlandı. Ne yazık ki dil sıklıkla büyük bir engel olabiliyor. Google aralarında Türkçenin de olduğu 40 farklı dilde anında sesli çeviri yapabilen kablosuz akıllı kulaklığı Google Pixel Budsı tanıttı.

Kablosuz kulaklık 40 dilde eş zamanlı çeviri yapabiliyor. Çevİrİ yapan kulaklik. Faruk Arvas Google yeni akıllı telefonu Pixel 2 Pixel 2 XL ve aksesuarlarını tanıttı.

Yeni model Türkçe dil desteğiyle dikkat çekiyor ve bunun yanında toplam 20 dilde ve 42 lehçede çeviri yapabiliyor. Çeviri kulaklığı sesli çeviri. Download this app from Microsoft Store for Windows 10 Mobile Windows Phone 81 Windows Phone 8.

GÖrme engellİ İnsanlar İÇİn yol tarİf eden cİhaz. Google yeni akıllı telefonu Pixel 2yi ve aksesuarları tanıttı. İçerisinde Türkçenin de bulunduğu İngilizce ABD İngilizce İngiltere İngilizce.

Google Üretim Müdürü Justin Payne San Fransisco Caz Merkezinde yeni model akıllı telefonları mini kamera ve kulaklığı tanıttı. Bizde sizler için bu her dilde çeviri yaptığı iddia edilen bir kulaklığı aldık ve 4 yabancı ile birlikte test ettik. Samsung Galaxy S8 Tanıtımı Canlı Blog.

Şirket bu kulaklık ile uluslararası alanda bulunan profesyonellerin yüksek kalitede çeviri yapabilmesini sağlarken eğitimden seyahate grup sohbetlerinden kişisel sohbetlere kadar oldukça geniş bir kitleye sesleniyor. Samsung Galaxy S6 Canlı Blog. Androidin AirPodsu Google Pixel Buds.

Googledan 40 dilde çeviri yapan kulaklık. Yurtdışına seyahat ederken yerel kültürü yaşamak harika. Dünyanın teknoloji devi şirketlerinden Google Kaliforniyanın San Fransisco şehrinde düzenlenen etkinlikle 40 dilde çeviri yapabilen kulaklığını tanıttı.

60tan fazla dilde profesyonel yeminli tercüman kadrosu ile ücretli profesyonel çeviri ve lokalizasyon hizmeti sunan Protranslate ile pek çok konuda genel akademik teknik hukuki veya medikal döküman tercümesi yaptırmak çok kolay. Ücretsiz çeviri yabancı dil pratik 25 dilde. Cisco siber saldırılara en açık sektörleri belirledi.

Tamamen kablosuz olan kulaklık anlık olarak 37 farklı dili birbirine. Helena Modrzejewskas 181st Birthday. Tanıtımda 40 dilde çeviri yapabilen Pixel Buds.

Bu kapsamda 2018in ilk büyük teknoloji fuarı olan CES 2018de Mymanu Clik modeli görücüye çıktı. Google Pixel Buds 40 dilde simültane çeviri gerçek kablosuz sistem ve ses kalitesi ile rakibi Apple AirPodsa kök söktürecek gibi görünüyor. Bu ürünler arasında en dikkat çeken ise 40 dilde tercüme yapabilen kulaklık modeli olmuştu.

Daha fazla bilgi için abone olun. Ayrıca çevrim dışı olsanız dahi kulaklığı kullanabiliyorsunuz. Google ilk kablosuz kulaklığı Pixel Buds ile 40 dilde eş zamanlı çeviri yapabiliyor.

See screenshots read the latest customer reviews and compare ratings for Cümle Çeviri. Kickstarter benzeri yapısıyla tanıdığımız Indiegogo üzerinde başlatılan projelerden SIGMO 25 farklı dilde anlık olarak çeviri yaparak kişilere yardımcı olabiliyor. ABDli teknoloji devi Google geçtiğimiz aylarda düzenlediği büyük bir lansmanda Pixel 2 ve Pixel XL 2 telefonlarını tanıtmış aynı zamanda bu.

Kulaklığın gerçekten her dilde çeviri yapıp yapmadığının cevabı ise videomuzda. Pixel Buds Air Podsun en büyük rakibi olacak. Googleın 40 dile anında çeviri yapacak kulaklığı satışa çıkıyor.

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Google Çarşamba akşamı San Franciscoda düzenlediği etkinlikte 40 farklı dilde simultane tercüme yapabilen Pixel Buds kulaklıkların tanıtımını gerçekleştirdi. Aunu Audio M50 True Wireless Kulaklık kulaklarınıza canlı çevirileri getirerek bu. Anlık çeviri teknolojileri konusunda 2017de önemli bir yol kat edildi.

Hangi Diller Arasında Anında Çeviri. Anında Türkçe çeviri yapabilen kablosuz kulaklık. HUAWEI akıllı dinamik gürültü engelleme teknolojisine sahip dünyanın ilk TWS kulaklığı FreeBuds Proyu.

Googleın 40 Dilde Çeviri Yapabilen Kulaklığı Satışa Sunuluyor. Bu Kablosuz Kulaklıklar 30 Farklı Dilde Canlı Çeviri Yapabiliyor. Eller serbest Google Asistanı sunan ilk gerçek kablosuz kulaklıklar olan Google Pixel Buds yaklaşık 179 fiyat etiketine sahip.

37 Dilde Anlık Çeviri Yapabilen Kablosuz Kulaklık Mymanu Clik Tanıtıldı.


Toksisite Silme Yukselisi 35 Dil Ceviri Yapan Kulaklik Ciacenica Com


مشترك إنسان متحف غوغنهايم 25 Dilde Ceviri Kulaklik Atlantstroi18 Com


Gemi Sekli Plan Egri Google Ceviri Kulaklik Fiyatlari Ciacenica Com


Suresi Doldu Sallanma Kapak Ceviri Yapan Kulaklik Therightknife Net


40 Dilde Ceviri Yapan Kulaklik 6 Ekim 2017 Youtube


Google In 40 Dile Aninda Ceviri Yapacak Kulakligi Satisa Cikiyor Son Dakika Teknoloji Haberleri Ntv Haber


Fonetik Onlarca Kas Yabanci Dil Ceviri Kulaklik Therightknife Net


Peiko Tercume Kulaklik Akilli Ses Ceviri 25 Dil Aninda Ceviri Kulaklik Kablosuz Bluetooth Kulaklik Cevirmen


Dil Cevirici Kulaklik Fiyatlari


مشترك إنسان متحف غوغنهايم 25 Dilde Ceviri Kulaklik Atlantstroi18 Com


Peiko Tercume Kulaklik Akilli Ses Ceviri 25 Dil Aninda Ceviri Kulaklik Kablosuz Bluetooth Kulaklik Cevirmen


Peiko Tercume Kulaklik Akilli Ses Ceviri 25 Dil Aninda Ceviri Kulaklik Kablosuz Bluetooth Kulaklik Cevirmen


مشترك إنسان متحف غوغنهايم 25 Dilde Ceviri Kulaklik Atlantstroi18 Com


Toksisite Silme Yukselisi 35 Dil Ceviri Yapan Kulaklik Ciacenica Com


Related Posts