80 Ilmekle Başlanan Bebek Yeleği - 35 numara şişle 72 ilmekle başlanan bebek yeleğini 15 2 yaş arası bebeklere örebilirsiniz. Daha eskiden nohut modeli ile yelek çalışmasını paylaşmıştık.


Boyundan Baslamali Bebek Yelegi Baby Knitting Patterns Bebek Yelek Bebek

Yakadan başlamalı bebek yeleği nasıl örülür.

80 ilmekle başlanan bebek yeleği. 3 ilmek düz 1 ilmek arttırarak bu sırayı bu şekilde örüyoruz. Diğer yeleklerde de anlattığım gibi 80 ilmekle yakadan başlayarak örülüyor. - 80 ilmekle başla - 3 diş haraşo ör - 1 kes bir dola 1 kes bir dolasıra sonuna kadar böyle devam et - 6 ilmek haraşo ön bandı 9 ilmek düz ön 1 dola 1 düz ör 1 dola 11 düz ör kol 1 dola 1 düz ör 1 dola 24 düz arka 1 dola 1 düz.

35 numaralı şişle 81 ilmek atıp yakadan başlıyoruz. 70 ilmek başnanir ilk sira 1 düz 1 ters islenir arka kisimda düz işlenen ters ters işlenen düz örülür böylece 5 sira işleyin. Pembe ip ile süslenen yeleğe ipin yaklaşık 120 gr sarı organze dantel ile süslenene ise 80 gr.

80 ilmek atarak arkadan başlıyoruz. Üçgen desenli bebek yeleği yapımı. Merhaba minik bebeklere bir bebek yeleği modeli daha ekliyoruz.

80 İlmekli Bebek Yelegi Ayrimi Bebeklerimiz için kullandığımız bebek yeleği modelleri gerektiğince çeşitli sizlerle değişik ve çok güzel Bebek yeleği Yapımını paylaşıyorum rengi ayrı bir güzellik katmış Bebeklerinize çok yakışacaktır Bebek yeleği Yapımında ip olarak bebe yünü tercih edebilirsiniz yeleği gibi örgü modellerinde çok güzel bebek örgüleri. Yakadan Başlamalı Bebek Yeleği Anlatımlı. 4 sıra haroşo örüp yaka deliklerini yapıyoruz.

Arttırmaları sadece haroşodan sonra bir. Hanımlar bu yazımızda sizlerle birbirinden güzel kız bebek yeleklerimizi paylaştık. 70 ilmekle başlanan bebek yelekleri ile ilgili bağlantı resim video ve fotoğraflar.

Gayet şık ve güzel her görenin beğendiği bir model oldu. Örgülerde sarfedilen kolay modellerden biridir. Boyundan başlamalı bebek yeleği Anchor bebe ve 35 nolu şişle ördüğüm yakadan başlamalı bebek yeleği.

0-3 ay için 68 ilmek-1012201210 4-8 ay için 84 ilmek-1314261413. 19 kol boyu bir arttır bir kes. RESİMLERE TIKLAYINCA VİDEOYA GİDER.

Bu modellerimizin içinden sizler için pembe haroşa örgü kız bebek. 1 adet bebe ip Şiş No25 numara daha Yakadan Başlamalı Bebek Yeleği Anlatımlı. Bu güzel ve çok hoş bebek yeleği yakadan başlamalı bir bebek yelek modeli ot veya çimen örneği denilen bir örneğe sahip.

Kolay Bebek Yelek Kaç İlmek Başlanır Merhaba hanımlar şal yaka bebek yeleği paylaşıyorsunuz Malzemeler 4 no şiş Orta kalınlıkta ip 4 düğme 69 ay için bebe yünü ve 35 no şişle yaparsanız 03 ay için Arka Kısım. Pembe kazakörgü pembebebekler için örgüler. Genelde erkeklerin giydiği bir model olarak bilinen cepken yeleklerin örgü olarak yapılması da aslında zor değil.

HEDİYELİK BEBEK YELEKLERİ. Sevgili örgü severler kolayca örebileceğiniz yakadan başlanan midye kabuğu modeli kız bebek yeleği yapımını beğenilerinize sunuyorumSponsorlu Bağlantılar Yelek 1 yaş için 80 ilmekle başlanarak haroşa örülmektedir. 60 ilmek ile başlayınız.

6 diş haraşo sırası örün. Arka parçayı 80 ilmekle başladım 5 sıra haroşa örüp üzerini düz devam ettim. Bebek yeleği nasıl başlanır Yelek örmeye neresinden başlanır.

YAKADAN BAŞLAMA BEBEK YELEĞİ ÖLÇÜLERİ. 70 İlmekle Başlanan Bebek Yeleği Harika ve çok güzel bebek yelekleri ortamında yer alan yeni model örgü bebek yeleği yapılışı hem basit bebek yeleği yapılışı anlatımı hemde farklı bebek yelekleri ortamından ilginizi çekecek bir bebek yelek nasıl yapılır konusunu sizlerle paylaşmak istedim 70 ilmek başlıyoruz3 diş haraşo örüyoruz. Örgüseverler cepken yeleklerin de örgüden yapılan modelini ortaya çıkardı.

Civcivli erkek bebek hırkası. 3 ilmekle Başlanan Nohutlu Yelek Modeli Nohut örgü modeli yelek hırka kazak patik gibi çoğu örgüde sık sık kullanılmaktadır. Herkese MerhabaBu videoda sizlere fare dişi modeli ile örülen hem kolay hem sevimli bir bebek yeleğinin yapılışını anlatmaya çalıştım.

14- 0-4 AYLIK YENİ DOĞAN BEBEK YELEĞİ. Yakası örüldükten sonra v. Örgü Pınarı tarafından hazırlanmış diğer bebek yelek ve bebek süveter modelleri için BURAYA tıklayınız.

Anlatacağımız model 0-6. Yakayı sonradan ördüm ve dikerken arasına dantel koydum. 8 sıra düz ördükten sonra tekrar 5 sıra haroşo örüyoruz.

AYINDA BEBEK KAÇ KİLO OLUR. Ön parçaya iki adet yaprak modeli koydum ve bu yaprakların üzerine örgü bitince inci işledim. Örgüden az çok anlıyorsanız bu modeli kolayca çözebilirsiniz.

Ay ve Yaş Yaka Sayıları. Sıranın iki yanından 4 ilmek haroşo ortası düz örgü olacak şekilde 20 cm örüyoruz. 2145 Web Bağlantıları.

Çimen Örgü Modelli Bebek Yeleği Yapımı. Evime çok yakın bir okulun kermesinde hediye verilmek üzere keyifle ördüğüm bebek yelekleri ile karşınızdayım. Yakadan başlanarak örülen örneğimize 85 ilmekle 5 sıra haroşo örerek başlıyoruz.

İki kenardan 8şer haraşo devam ederken. Yakadan başlama dikişsiz tek parça bebek yeleği yapılışıçok kullanışlı örmesi keyifli bir modelkız ve erkek bebekler için. Yeleklerimizin ikisine toplam 200 gr.

Sizler için hazırladığım 2018 bebek yelek modelleri galerimize bakmanızı tavsiye ederim. Merhaba 1 yaş bebek yeleği yapılışı arayan arkadaşlaryakadan başlanan tek parça dikişsiz bebek yeleğini kızerkek bebek yeleği olarak örebilirsinizdeğerl. Bu bebek yeleği modelinin ilmek sayıları ortalama 3 6 yaş aralığındaki bebekler amacıyladir.

Cepken Bebek Yeleği Yapımı. 6 sıra haroşo ördükten sonra düz örgüye geçiyoruz. En Güzel Örgüler ve İşlemeler - Açıklamalı Yakadan başlama bebek Yeleği.

Yeleğin ilmek adetlerini ve nasıl yapıldığının resimlerini sizler amacıyla sitemizden paylaştık. Nohut taneciklerini andıran bir dokusu bulunduğu amacıyla bu ismi almıştır. Cepken bebek yeleği örgüsü.

Şimdi ise bir bebek yeleğinde nasıl duracağını. 150 İlmekle Başlanan Bebek Yeleği. 5 İçerik Tıklama Görünümü.

YAKADAN BAŞLANAN BEBEK HIRKASI. Bu modelin tamamı haroşa adı verilen örgüden oluşuyor. 3 6 aylık bebek yeleği yapılışı ile karşınızdayız.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Kol kesmek için iki yandan 10 ilmek eksiltiyoruz ve her iki tarafı da 7 horoşo örüp yine ortasını 15 cm olana kadar. 80 İlmekle Bebek Yeleği Yapılışı 35 no kullandim 80 basladim 14 14 20 14 14 1er de artirma yerleri1 3 5 7 die ayirma yerlerini harosa yaptim 5 tane olduktan sonra harosa yaptm kollar 3 yelekte 2 sira model tersten kondugu icinalti fare dis 14e ön bantlar dahilBen robasini alinti foto vardi ordan bakarak yaptm artirma yerleri 1 3 5 7 harosa olarak yapiliyo 5 tane olunca kol kesimi.

Yelek 100 grı 240. 1 adet bebek ipi Şiş No3 numara daha Yakadan Ba.


Yuvarlak Roba Yapimi Demir Yolu Roba Yakadan Baslamali Bebek Yelegi Round Yoke Knitting Pattern Youtube Bebek Orgu Tig Isleri


3 5 Numarali Sisle 81 Ilmek Atip Yakadan Baslamali Orulen Bebek Yelegi Tarifi Ilmeklerin Dagilimi 17 Ilmek 1 On 17 Baby Knitting Patterns Bebek Bebek Yelek


Yakadan Baslama Bebek Yelegi Orgusu Ornegimize 85 Ilmekle 5 Sira Haroso Orerek Basliyoruz 3 Ilmek Duz 1ilmek Arttirar Baby Knitting Patterns Bebek Yelek Bebek


Top Fistikli Yakadan Baslanan Bebek Yelek Tarifi Nazarca Com Bebek Bebek Yelek Yelek


318 Tane Bebek Yelek Modeli En Guzel Secilenler En Yeni Bebek Yelekleri 31 Orguvakti Baby Knitting Patterns Orgu Motifleri Bebek Yelek


Yakadan Baslama 2 Renkli Kolay Bebek Yelegi Yapimi 1 2 Yas Baby Knitting Patterns Orgu Bebek


Anlatimli Yakadan Baslamali Bebek Yelegi Bebek Yelekleri Cardigan Tejido Para Bebe Ropa Tejida Para Nina Chalecos Para Bebe


Ip Nako Elit Baby 1 Yas Bebek Yelegi 75 Ilmek Basladim Bebekhazirliklari Bebegimibeklerken Bebekhediyesi O Bebekler Icin Orgu Baby Knitting Patterns Bebek


Kirmizi Ajurlu Bebek Yelegi Yapimi 80 Ilmekle Basliyoruz 3 Sira Haroso Oruyoruz Haroso Orgunun Nasil Yapilir Anlatimli Bebek Bebek Elbise Ogreticileri Yelek


Bebek Yelek Panosundaki Pin


Yakadan Baslama Ajurlu Ve Kahve Catlagi Orneginde Bebek Yelegi Yapimi 1 2 Yas Bebek Yelek Baby Knitting Patterns Bebek


Ayce Panosundaki Pin


Yakadan Baslama Kollari Ve Etek Kismi Volanli Yelek Yapimi Strikket Babyhue Baby Knitting Patterns Babystrikning


Haroso Bebek Yelegi Nasil Orulur Bu Pembe Model Ile Ogreniyoruz Sisimize 82 Ilmek Atiyoruz Yelegimizi Arkadan Ormey Baby Knitting Patterns Bebek Yelek Bebek


Related Posts