1 Sınıf El Ele Etkinlikleri - Dik temel el ele yazma çalışması. 1Sınıf İlkokuma E L A K İ N Resimli Dikte Etkinliği.


1 Sinif Konu Anlatim Ev Calismalari Alfabe Calisma Sayfalari Okuma Sinif Duzeni

İki heceli ve çift l harfi olduğu için okurken biraz zorlanabilirler.

1 sınıf el ele etkinlikleri. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Arkadaşlar öğrencilerin yüzlerini paint photshop ile keserek ya da öğrenci fooğraflarını çektiğiniz gibi ekleyebileceğiniz el ele kafa bölümü boş karikatüristik çocuklar ve yanlarına el ele metni şeklinde bir çalışma yaptımDosya. Sınıf İlkokuma Yazma Elakin Hece Kelime Ve Metin Çalışmaları Ev Ödevi.

El el ele okuma yazma etkinlik sayfaları. Dik Temel Abece yazı fontu ile hazırlanmış ELA ses grubunun tamamına ait çalışmadır. A Sesi Bul Boya Etkinliği.

El ele el ele el ele el ele. ELA Ses Grubu Çalışması Ev Etkinliği. Sınıf Nokta Birleştirme Çalışma Sayfaları 16 Adet 2.

SINIF ZIT ANLAMLI KELİMELER. Sınıf Oryantasyon Haftası Etkinlikleri örnek etkinlikler ve çalışma kağıtları indir. El ele Noktalı 1Sınıf Yazma Etkinliği.

Sınıf - Hatem -. Sınıf elle ele el - ele - elle el - ele Çalışma Sayfaları 4 Adet 1. Sınıf okuma yazma öğretiminde kullanabileceğiniz dik temel abece harfleriyle hazırlanmış l sesi okuma metnini bulabilir ve indirebilirsiniz.

1Sınıf İlkokuma Yazma E ve L Sesi Çalışması El ele - el ele hece çalışması 1Sınıf İlkokuma Yazma E ve L Sesi Çalışması El ele - el ele hece çalışması Boyut. Cevabı iptal etmek için tıklayın. Grup Harfler El Ele Öğrenci Resimli Çalışma.

Ela 3 lale elle. Evde veya sınıfta bu etkinliği yaptırdıktan sonra okumasını isteyin. Daha önce e sesi ile ilgileri paylaşmış olduğumuz etkinlikleri indirmek isterseniz burayı tıklayın.

Sınıf Türkçe Okuduğunu Anla Çalışma Sayfaları 4 Adet 1. Lale Ela el ele. El ele Lale el ele.

Sınıf Matematik Grafikler Çalışma Sayfaları 5 adet 1. 1Sınıf İlkokuma ELAKİN Ses Ayırt Etme Etkinliği. Sınıf Çizgi Çalışmaları 2.

Elle Sözcüğünün Yazımı 1Sınıf Okuma Yazma Etkinliği. EL LE Hece Etkinliğim. Çalışma bittikten sonra deftere.

Yazma etkinlikleri ilerledikçe daha fazla alana yer vermekteyiz. Sınıf - Çizgi Etkinlikleri. 1Sınıf 0-1-2-3-4-5-6-7-8-9 Rakamları Öğretimi Yazımı ve Uygulama Etkinlik Açıklama.

1 Sinif Turkce Ela Lale Calisma Sayfasi By Ali Nafiz Yazar Issuu. Sınıf - El Ele - Elle Etkinliği indir. E sesi yazılışı l sesi yazılışı e harfi ile l harfini birleştirip okuyalım.

1 Sinif 3 Hafta Odevi Ilkokul Evim. L Sesi Okuma Yazma. Sınıf - El Ele - Elle Etkinliği Eğitimhane 1.

Emeğe ve emekçiye saygı çerçevesinde dosyayı. EL ELE ELLE Hece Etkinliğim. Değerli Meslektaşlarım İlk şunu söylemek isterim ki sitemizde hazırlanan tüm etkinlikler tamamen özgün hazırlanıp el emeği göz nurudur.

E l a sesleri okuma metni. Grup Harfler elat bölümünde bulunmaktadır. E ve l seslerini birlikte okuyalım bakalım ne okumuş olacağız.

Dik temel harfler etkinlikleri l sesi çalışmaları ise şu şekilde. E ve l sesi. Sınıf Çiz-Boya Etkinlikleri 1.

Nov 10 2017 - Dik temel harfler e l a sesleri okuma metni ela harfleri okuma metinleri e l a ile cümle oluşturmaEla Lale el ele. Konu hakkında yorumunuzu yazın. Elakin Hece Birleştirme Tablosu.

Etkinliklerimizin Faydalı Olması Dileğiyle. Dönem dosyası İndir 2018 2019 2015 2014 1sınıf el-ele-el-ele-elle çalışma yaprağı dosyası Taslağı Etkinlikleri Güncel Yeni Sene Başı. Benzer dosyaları görmek için yukarıdaki 1Sınıf 1Grup Sesler elakin linkine tıklayabilirsiniz.

1Sınıf İlkokuma A ve L Sesi - Görsel Okuma Çalışması Etkinliği. Sınıf Okuma Yazma Etkinlikleri sayfası kağıdı yaprağı ders ödev fotokopi indir çiz. El ele Ela el ele.

1Sınıf İlkokuma ELAK Dikte Defter Etkinlikleri. Güle güle kullanın arkadaşlar. Etkinlikte konu anlatımı boyam yoluyla öğrenme yazarak öğrenme bulmaca yoluyla öğrenme.

Grup Harfler El-Ele-Elle-El Ele Etkinlikleri 1. L Sesi Diğer Etkinlikleri. A sesi okuma metnini ister sınıfta etkinlik olarak kullanın ister ödev olarak eve verin.

Sınıflar okuma yazma etkinlikleri. El ele 1. 1sınıf ela lale el ele el etkinliği 2018-2019.

4 sayfadan oluşan özgün ve ücretsiz. Sınıf İlkokuma Yazma El Ele ve Elle Çalışmaları 4. El ele 1 el.

Tüm çalışmalar buradan ulaşabilirsiniz. Ela lale el ele. Dik Temel Harfler etkinliklerimizi paylaşmaya devam ediyoruz.

El ele ve elle ile ilgili beğeneceğinizi düşündüğüm bir çalışma oldu. Tamamı özgün 14 etkinlik sayfası ile birlikte l sesi interaktif slaytsunu çalışmamız da mevcut. 1 Sinif El Ele Calisma Kagidi Okuma Calismasi Egitim Ogretim.

1 Sınıf Ele çalışma Sayfası. El Ele Kelime Etkinlik Indir 1 Sinif Okuma Yazma Etkinlik Ve. Sınıf Yaka Kartları İlkokul 1.

Sınıf Haftalık Değerlendirme 4. A Sesi Diğer Etkinlikleri. Sınıf Matematik Etkinlikleri.

Sınıf Çizgi Çalışmaları 1. Sınıf - El Ele - Elle Etkinliği dosyası 1. Sizlerde bu çalışmayı tamamladıktan sonra deftere dikte şeklinde yaptırabilirsiniz.

Sınıf çalışmalarına eş anlamlı anlamdaş kelimelerle devam ediyorum. Grup Harfler N Sesi Çalışmaları 1. Ilkokul 1sınıf etkinlikleri arasında matematik konularını da ele alacağımız için ilk rakamlar konusundan başladık.

1Sınıflar için özenle hazırlanmış olan özgün çalışmadır. İlkokul 1sınıf öğretmenleri velileri ve öğrencileri için hazırlanmış olan özgün çalışmamızdır. El ele 2 el.

L sesi büyük harf yazma etkinlik. Cümle içerisindeki kelimenin eş anlamlısını bularak öğrenme etkinlikleri. Bu sayfamızda ilkokul 1.

Sınıf Paylaşımları Ses Ev Etkinlikleri Türkçe Etkinlikleri. Hızlı Okuma TEKERLEME 2. 1Sınıf İlkokuma ELAK Okuma ve Boyama Çalışması Etkinliği.

1Sınıf 1Grup Sesler elakin Bu kategoride 1Sınıf Ela Lale El Ele El Etkinliği 2018 - 2019 dosyasına benzer başka dokümanlar da bulabilirsiniz. Tunde Cseh Adli Kullanicinin Anyanyelvi Birodalom Panosundaki Pin. Açık uçlu heceler dik temel el ele yazma çalışmas.


Okul Bahcesi E L A Sesleri Ile Okuma Alistirmalari Okuma Etkilesimli Defterler Evde Egitim


1 Sinif Turkce Okuma Metinleri Elakin Okuma Sinif Alfabe Calisma Sayfalari


Dik Temel Harfler E L A Sesleri Ile Okuma Metinleri El Ele Elle Ela Lale Al La Ala Youtube Youtube


1 Sinif Okuma Yazma Elakin Sinif Etkinlikleri Okuma Sinif Okuma Calismasi


Ilkokuma Ders Etkinlikleri Panosundaki Pin


Al Cumle Metni Sinif Idaresi Sinif Temalari Alfabe Calisma Sayfalari


1 Sinif Elakin Okuma Yazma Etkinligi Pdf Formatinda Ozgun Bir Calisma Olarak Duzenlenmistir Calismalarimizin Hepsini Ucret Okuma Sinif Harfleri Ogreniyorum


E Ve L Sesleri Ile Akici Okuma Calismalari Cigdem Ogretmen Alfabe Calisma Sayfalari Okuma Okuma Calismasi


Okuma 1 Okuma Alfabe Calisma Sayfalari Sinif


1 Sinif Konu Anlatim Ev Calismalari Alfabe Calisma Sayfalari Okuma Egitim


Okul Panosundaki Pin


Egitim Sinif Ogrenme


1 Sinif Okuma Panosundaki Pin


Dersler Panosundaki Pin


Related Posts