6 Aylık Bebek Hırkası Kaç Ilmek - Daha sonra koltuk altına kadar toplam 16 cm öreceğiz. Şiş ile bebek yeleği gerçekleştirme istiyorsanız ilmek adetlerini resimli anlatımlı olarak sitemizde paylaştık.


Kolay Bebek Yelegi Kac Ilmekle Baslanir Derya Baykal Orgu Modelleri Baby Knitting Patterns Orgu Bebek

Eklediğimiz videoları beğenmeyi ve paylaşmayı lütfen unutmayın.

6 aylık bebek hırkası kaç ilmek. 5 düz 1 ters 2 yıldız arası 3 kere tekrar edildikten sonra 5 ilmek düz örülecek. Kol başlangıç 31 artırmadan sonra 40tekrar eksiltme yaptıktan ileri bitiş adedi 12. Kesimden sonra 9cm.

2 Yaş Bebek Hırkası Kaç İlmekle Başlanır. Dilerseniz kolları örmeye devam edip hırka yakadan ilmek alıp örerek kapişon. 6 Aylık Bebek Yeleği Kaç İlmek.

Şiş ile bebek yeleği gerçekleştirme isteyenler doğru yerdesiniz. Bebek hırkası robanın bütün şeması. Bebek Eteği Kaç İlmek Başlanır Merhabalar bugün de sizlere çiçek bahçesi çocuk eteğimizi paylaşıyorum daha evvelce çiçek bahçesi çocuk bolero sunu paylaşmıştım bugünde eteğimizle takımı tamamlıyoruz bu şık ve zarif bebek takımımızı umarım beğenir siniz ve sevdiklerinize severek örersiniz bu takımımızda 3 numara şiş ve simli bir ip kullandım sizlerde.

Videolarımızı ne kadar çok beğeni gelirse bizlerde o heyecanla yeni videolar ekliyoruz. Bebek Yeleği Kaç İlmekten Yapılır. 0 6 Aylık Bebek Yeleği Kaç İlmek Yeni doğan bebekler için örgülerin modası hiç bir vakit geçmiyor ve her vakit en tercih edilen modeller arasında yer alıyorYeni doğan örgüler her şeyde hoş durduğu gibi bebek yeleklerinde de gayet hoş görünüyorlar.

Dolayısıyla ben de sizlerle çok beğendiğim yeni doğan bebek yeleği. 2 cm kadar haraşo örün. Videolarımızı ne kadar çok beğeni gelirse bizlerde o heyecanla yeni videolar ekliyoruz.

Koltuk altına kadar toplam 16cm örüp koltuk altı için her iki taraftan 3 er ilmek kesiyoruz. Bu yazımızda şiş işi erkek bebek. 31 Mar 2013.

45 no şişle ördüm. Bebekler yaşına daha girmeden bu ilmek boyutunu kullanmak en doğrusu olacaktır. 6 ilmek haraşo ön patı için örüyoruz bu aşağıya kadar inecek olan düğme-ilik.

Kanalımın ana sayfasında sağ üst köşede Facebook instagram sembolleri ile sayfama erişim sağlayabilir daha detaylı fotolar ve modeller görebilir sipariş v. 1 orta ilmek 1 dola. 1- 4 numaralı şiş ile 70 ilmek başlanıyor.

Ön kısımlar 35er ilmek. Şişimize 58 ilmek atıp 2düz 2 ters olarak 4 cm lastik örüyoruz. Bebek hırkası arka yarı şeması.

32 ilmek başlayalım 9 diş haroşa örelim. 2 kıyı ilmeği 1 dola 2 kes 1 düz 1 dola 2 kes 1 düz örerek bağcık yeri hazırlayalım. 24Oca2017 - 3 - 6 aylık bebek yeleği yapılışı ile karşınızdayız.

Her iki kenardan 6 ilmek haroşa. Yeleğimiz 0-6 ay için ipimiz Alize happy baby şiş no 4. Bu model yakadan başlanıyor.

1 sıra düz örelim. Sonra örmek istediğiniz ebata göre hesaplayın. 1 sıra düz örelim 1 diş haroşa olacak.

Bugün sizlerle hediye olarak ördüğüm 2 bebek yeleğini paylaşmak istiyorum. Yelek modelinin yakından çekilmiş hali. Anti bakteriyel bebek yünü aldığını söyledi bir de normal bebe yünü ile ördüklerini söyledi.

Eklediğimiz videoları beğenmeyi ve paylaşmayı lütfen unutmayın. Bitmiş halini görünce benim çok hoşuma gitti. Canım anneciğimin ördüğü bu nefis hırka tek seferde yakadan başlanıp biten harika bir örnek.

Örgü boyu 19 cm. Bebek yeleklerinin ilmek sayıları da az olduğundan rahatlıkla tek parça halinde örülür. Bebek yeleklerinin arka kısmı 75 ilmekle başlanabilmektedir.

Yani 4cm lastik 12 cm haroşa öreceğiz. 57 ilmekle haroşa örüp örneğe geçilecek. 5 düz 1 ters 5 düz 2 ber.

Örneğin şişinize 20 ilmek atın ve 5 6 sıra örgünüzde kullanacağınız örneği örüp ilmekleri kesin. 6 ay-1 yaş bebek hırkası. 58 ilmek atıp 2düz 2 ters olarak 4 cm lastik örüyoruz.

Şiş işi kız bebek yeleği nasıl örülür. 1 yaşındaki bebek hırkası kaç ilmek başlanmalı ile ilgili bağlantı resim video ve fotoğraflar. Favoriler arasında yer alan diğer bir Farklı Bebek Yeleği Çeşidi olan Tunus İşi Erkek Ata Yeleğine girmenizi tüm içtenliğim ile rica ediyorum 6 Aylık Erkek Bebek Yeleği Örneğini ördükten sonra fotoğraflarını göndermeniz beni oldukça mutlu eder kızlar.

İki Yaş Bebek Patigi Kac İlmek Olmali. 6 Aylık Bebek Yeleği Kaç İlmek. 78 80 ilmek başlanacak.

3 sıra haroşa ör. Anlatımlı bebek hırka ve yelekleri. Bir mezura yardımı ile 20 ilmek kaç cm olmuş bakın.

6 12 Aylık Bebek Yeleği Kaç İlmek. 6 ay-1 yaş dönemi için bebek hırkası. Gelin şimdi elaydi knitting sayfasında paylaşılan bu muhteşem yelek örneğinin nasıl yapıldığına bir göz atalım.

20 ilmek 45 cm X ilmek. 6 Aylık Bebek Yeleği Kaç İlmekle Başlanır Yeni videomuzda sizlere baştan sona ayrıntılı bir şekilde burgulu bebek yeleği yapımını anlattık. Yeleğin ilmek sayılarını ve nasıl yapıldığının resimlerini sizler için sitemizden paylaştık.

Örgümüze 92 ilmek atarak yakasından başlıyoruz10 sıra haraşo ördükten sonra şu sırayı takip ederek devam ediyoruz8 haraşo 10 düz 1. 3 6 Aylık Bebek Yeleği Yapılışı. Yaka etrafına 50 ilmek çıkarılır.

Gelelim bebek hırkası yapılışı anlatımına. Bir bebişe hediye edebilirim diye işe koyuldum. 6 Aylık Bebek Yeleği Kaç İlmek Başlanır Bebeklerimiz için kullandığımız bebek yeleği modelleri gerektiğince çeşitli sizlerle değişik ve çok güzel Bebek yeleği Yapımını paylaşıyorum rengi ayrı bir güzellik katmış Bebeklerinize çok yakışacaktır Bebek yeleği Yapımında ip olarak bebe yünü tercih edebilirsiniz yeleği gibi örgü modellerinde çok güzel.

Çizgi şeklinde iz amacıyla örgünün düz yüzünde ilmeği kendimize doğru örüyoruzarka yüzde o bir ilmeği düz. 6 Aylık Bebek Yeleği Kaç İlmek Başlanır6 Aylık Bebek Yeleği Kaç İlmek Yapılır6 Aylık Bebek Yeleği Kaç İlmek Örülür6 Aylık Bebek Yeleği Kaç İlmekle Başlanır. Yakadan başlama tekniğinde dikkat edilmesi gereken en önemli ayrıntı kol ve beden ilmek sayılarını ayırmaktır.

Örneğin 20 ilmek- 10 cm ise kaç ilmek 45 cm eder. 6 Aylık Bebek Yeleği Kaç İlmekle Başlanır Yeni videomuzda sizlere baştan sona ayrıntılı bir şekilde burgulu bebek yeleği yapımını anlattık. Hem de yanlarda dikiş olmadığından minik bedenlerin hassas tenlerini rahatsız etmez.

10 kutu kesme şeker örülür. 76 ilmek 6 6 kenar ilmekleri pat ilmekleri toplam 88 ilmek atarak başlıyoruz. 3 6 Aylık Bebek Yeleği Yapıl.

3 numara şiş Nako lüks minnoş ip hazırlayın ve hemen sizde bebeğinize yelek örmeye koyulun. Yeleğimiz bittibir omuzlarını. 2 Yas Bebek Yelegi Kaç İlmek Başlanır 3-6 Aylık Bebek Yeleği bebek hırkası kac basla bebek yeleği nasıl örülür derya baykal bebekyelekmodelleri derya baykal örgü modelleri.

50 si bambu bebek yünü. Ulaştığında reglan kol kesimi için yanlardan 3er ilmek. Yakadan başlamalı pembe modelli yelek kazak süveter 6 aylık - 1 yaş bebek için yakadan başlamalı yelek nasıl yapılır elimde kalan ip vardı.


Silvia Castignani Adli Kullanicinin Bebek Orguleri Panosundaki Pin Baby Knitting Patterns Bebek Yelek Yelek


6 Aylik Bebek Yelegi Yapilisi Bebek Yelek Baby Knitting Patterns Yelek


Bebek Yelekleri Kac Ilmek Baslanir Bebek Yelek Yelek Bebek


Takipcilerimin Istegi Uzerine Yenidogan Bebek Robasi Hirka Ve Yelek Icin Uygulanir Simdiden Kolay Gelsin Baby Knitting Patterns Orgu Bebek


Gelmis Gecmis En Harika 100 Igne Oyasi Basortusu Yazma Havlu Kenari Modeli Bebek Orgu Tig Isleri


Tam 12 Adet Orgu Bebek Yelek Modeli Resimli Anlatimli Yapilisi Baby Knitting Patterns 3 Aylik Bebek Orgu


Bebek Yelegi Yaprak Modeli Yakadan Baslamali Baby Version Leaf M Bebek Yelek Bebek Elbise Modelleri


0 3 Ay Yenidogan Bebek Yelegi Yapimi 1 Bolum Youtube Yenidogan Kiz Bebek Erkek Bebek Giysileri Bebek


Orgu Bebek Yelegi 0 3 Aylik Yapim Asamalari Baby Knitting Patterns Orgu Bebek


3 6 Aylik Bebek Yelegi Yapilisi Baby Knitting Patterns Orgu Bebek


Her Anne Yapabilsin Diye Pratik Bebek Hirka Yapilisi Nazarca Com Baby Knitting Patterns Bebek Hirkasi Bebek


0 4 Aylik Bebek Yelegi Roba Sayilari Ve Yapilisi Baby Knitting Patterns Bebek Bebek Yelek


3 6 Aylik Bebek Yelegi Yapilisi Baby Knitting Patterns Bebek Orgu


Gilet Bebe Explications En Turc Baby Knitting Baby Boy Sweater Baby Knitting Patterns


Related Posts